Kvikklunsjtur på Rustafjellet

Etter et par dager i bil gjennom et langt land er jeg tilbake i nord. Underveis hørte jeg på radioen at et polart lavtrykk la ned passe mengder nysnø for å gjøre klart vinterfjellet for nye skispor. Det passet godt for å varme opp kroppen etter en lang kjøretur.

Rustafjellet lokket for en rolig søndagstur på fjellskiene. Lett terreng, gode løyper for den som liker slikt og utsikt både mot Istindane og Hjertinden mens en glir avsted. Perfekt for en kort tur for å ha en unskyldning for å spise en kvikklunsj.

Blåswixføre

Blåswixføre

Istindane.

Istindane.

Silkeføre på Rustafjellet

Silkeføre på Rustafjellet

20170226-IMG_6598

Lav vintersol på vei hjem.

Lav vintersol på vei hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *