Test av ny fiskestang

Fornøyd fisker som gir speedmaster stanga stemplet: Godkjent!

For en uke siden spanderte jeg på meg ny fiskestang. En Shimano Speedmaster CX 300M 10 fot, 7-28 gram. Med ny stang er det selvsagt viktig å teste den skikkelig. Både hvordan den kaster med lette og tunge sluker, og hvordan den takler liten og stor fisk.

Utstyrstips: Sko for brei framfot

20160501-3743

Det blir mye vandring i tursko eller fjellsko i løpet av et år. I løpet av et normalår blir det gjerne et høyt firesifret antall kilometer, og et par utslitte sko. Så det gjelder å være godt skodd, og forberedt før sommerens langturer.

Addnature – Ny nettbutikk for alle friluftslivsentusiaster

20080415-2314

Nå i førjulstida har Addnature lansert en ny og spennende nettbutikk for oss friluftslivsentusiaster. Jeg har vært så heldig å få et gavekort i forbindelse med lanseringen av Addnature i Norge. Heldigvis har jeg allerede handlet inn årets julegaver, så gavekortet skal bli brukt på noen julegaver til meg selv. Det kommer godt med foran neste turår.

12 utstyrsfavoritter i 2015

20070617-0334

Så langt i år har det blitt et sted mellom 250 og 300 turdager. Hva som er med på turene er ulikt, men enkelte ting har en tendens til å bli valgt oftere en andre. Siden jeg driver med mange ulike aktiviteter gjennom årene setter jeg også pris på at utstyret er allsidig.

Her er en liste over noen av utstyret som er mine favoritter når jeg skal ut på tur

Testet: Fire Maple FMS-117T gassbrenner med slange

20150729-2183

I februar fikk jeg tilsendt en Fire Maple FMS-117T gassbrenner med slange fra AllRando.no for å teste i sommer. I løpet av månedene jeg har brukt brenneren har den ligget i sekken på over 100 turdager, og vært fremme en eller flere ganger på ca. 50 turer. Fire Maple brenneren har blitt grundig prøvd under ulike forhold, og har fungert like godt til kaffekoking, steking av fisk og tilberedning av turmiddagen.

11 tips til lettere tursekk for vanlige turfolk

Sekken jeg bruker mest er en Osprey Variant 52l. På sommeren får ejg plass til alt for en uke med telt, og på vinteren har jeg en romslig dagstursekk.

Jeg bryr meg om deg. Jeg vil at du skal nyte turen. Jeg vil at du skal trives like godt på tur som jeg gjør. I dag har jeg derfor bestemt meg for å dele mine 11 beste tips for å pakke en lettere tursekk.

Et lett Sponsorsamarbeid

20150127-3311

Som jeg skrev i en artikkel her på bloggen for en drøy uke siden er jeg en gramjeger. Selv om jeg ofte har måtte tåle litt tyn fra andre villmarkinger, er jeg ganske så fornøyd med å bære rundt på en lett sekk. Så da passer det ganske så bra å teste ut noe lettvektsutstyr i Titan for AllRando.no

Pakkeliste for teltturer på barmark

Morgenkaffe utenfor teltet.

Jeg har tidligere lovet å legge ut pakkelisten for hva jeg tar med på teltturer. Så her er omsider pakkelisten for hva jeg tar med i sekken på teltturer når det er bart på bakken.