Et lett Sponsorsamarbeid

20150127-3311

Som jeg skrev i en artikkel her på bloggen for en drøy uke siden er jeg en gramjeger. Selv om jeg ofte har måtte tåle litt tyn fra andre villmarkinger, er jeg ganske så fornøyd med å bære rundt på en lett sekk. Så da passer det ganske så bra å teste ut noe lettvektsutstyr i Titan for AllRando.no

Pakkeliste for teltturer på barmark

Morgenkaffe utenfor teltet.

Jeg har tidligere lovet å legge ut pakkelisten for hva jeg tar med på teltturer. Så her er omsider pakkelisten for hva jeg tar med i sekken på teltturer når det er bart på bakken.

Mer friluftsliv med ferdigpakket dagstursekk

20130604-IMG_0325-2

Med en ferdigpakket dagstursekk er terskelen for en rask tur lav om jeg kjører forbi en fristende topp eller vakende fisk. Siden sekken ligger klar, er det bare å snøre fjellskoene på beina og ta fiskestangen i handa, uten at jeg trenger å reise hjem for å pakke.

En erfaring fra min første langtur

hardangervidda

Jeg husker fremdeles min første langtur på Hardangervidda. Spesielt godt husker jeg skotuppene og lange kvelder i teltet med såre bein. Sekken var blytung, med forsvarets primus, tykk ullgenser og stor samekniv dinglende på utsiden. Akkurat som på bilder av ekte villmarkinger. (Sponset)

Testet: MSR Titan Kettle

20070723-0591

MSR Titan Kettle er en lett og solid kjele for den som er mer opptatt av vekt en pris. Kjelen passer perfekt sammen med en liten toppmontert gassbrenner, og med påmonterte hånddtak trenger en ikke ha med kjeleklype eller multiverktøy for å løfte kjelen av varmen.

Kartmappa mi

20110727-2623

Noe turutstyr blir en ekstra godt kjent med. Men 15 år i trofast tjeneste har satt sitt tydelige preg på kartmappa. Det er ikke lenger så lett å lese kartet gjennom falmet plast. Det tid for å pensjonere den gamle kartmappa, med blandede følelser.

Hvordan skrive en utstyrsomtale

20070617-0334

Det er nok ren tekstreklame rundt omkring, så det er like greit å lage noen retningslinjer jeg selv kan forholde meg til når jeg skriver en utstyrsomtale.

Turplan: Et lite vintereventyr

20140213-0421

Etter å ha fartet rundt på dagsturer i Mauken området den siste tiden, er det tid for et lite vintereventyr i indre Troms. Planen er å starte ved veienden like sør for Frihetsli i Dividalen, og så utforske vinterfjellet mellom Dividalselva og Store Rostad inne ved Svenskegrensen.